به همت خیرین سلامت
جذب کمک های خیرین جهت درمان بیماران بی بضاعت
- جزئیات
- مجموعه: اخبار بیمارستان 22 بهمن
- نوشته شده در سه شنبه, 28 اسفند 1397 09:27
- بازدیدها: 439
مدیر مرکز آموزشی ،پژوهشی و درمانی 22بهمن از کمک سیصد میلیون ریالی خیرین در درمان بیماران بی بضاعت خبر داد .
هادی الهامی در گفت وگو با خبرنگار وب دا گفت: مددکاری مرکز آموزشی و پژوهشی و درمانی 22بهمن از ابتدای سال 1397 تا کنون مبلغ 312697000 ریال وجه نقد از خیرین محترم جهت درمان بیماران بی بضاعت جذب نموده است.
وی افزود : خیرین سلامت با اهدای حدود 300میلیون ریال وجوه نقدی ، جهت تامین هزینه درمان بیماران نیازمند و مخصوصا تهیه داروی بیماران سرطان اختصاص داده شد.
الهامی همچنین گفت: با پیشنهاد مددکاری جهت فرهنگ سازی و تقدیر از خیرین اقدام به تهیه لوح تقدیر و تابلو و نصب در بخش های درمانی اقدام شد .
مددکاری بیمارستان با تقدیر از کلیه ی همشهریانی که قصد کمک به درمان بیماران نیازمند را دارند درخواست نمود تا کمک های مالی خود را به حساب شماره 0109416963000 بانک ملی به نام مجمع خیرین سلامت نیشابور ،واریز و فیش واریزی به واحد مددکاری بیمارستان تحویل نمایند تا راهنمایی لازم در این زمینه انجام پذیرد.




