توسعه زیر ساخت های بهداشت و درمان در سال های اخیر بسیار ارزشمند است
- جزئیات
- مجموعه: اخبار بیمارستان 22 بهمن
- نوشته شده در شنبه, 22 دی 1397 08:24
- بازدیدها: 387

نماینده مردم های نیشابور و فیروزه در مجلس شورای اسلامی در مراسم گرامیداشت روز پرستار با تقدیر از مسئولین مجموعه علوم پزشکی نیشابور و جامعه پرستاری که با همه کمبودها در طی سال های گذشته به توسعه بهداشت و درمان رسیدگی کردند گفت: اقدامات دانشکده علوم پزشکی در توسعه زیر ساخت های بهداشت و درمان در سال های اخیر بسیار ارزشمند است.
دکتر حمید گرمابی خاطر نشان کرد: در سال های اخیر در نیشابور شاهد توسعه ۷۰ درصدی شاخص تخت های بیمارستانی بوده ایم و اقدامات موثّری در این خصوص به انجام رسیده ولی هنوز با میانگین کشوری در تعداد تخت های بیمارستانی فاصله داریم.
نماینده مردم های نیشابور و فیروزه در مجلس شورای اسلامی خاطر اظهار کرد: در تلاش هستیم با بودجه های انقباضی سال ۹۸ بتوانیم با راه اندازی بیمارستان سوم شاخص های تخت بیمارستانی را در نیشابور بهبود ببخشیم.
به گفته عضو هئیت علمی دانشگاه علم و صنعت ارتقای دانشکده علوم پزشکی به دانشگاه و پذیرش دانشجو در رشته پزشکی حق مسلم مردم نیشابور است و امید داریم بتوانیم با عبور از این مرحله حقی که سال ها از نیشابور گرفته شده است را بدست بیاوریم.
این نماینده مردم نیشابور و فیروزه در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: در زمینه توسعه زیر ساخت های خدمات پزشکی باید از نقش آفرینی همه خیّرین تشکر و قدردانی کنیم که نقش موثری در رفع کمبودها داشتند.
حمید گرمابی افزود: از کارآفرینان تقاضا دارم بیمارستان خصوصی در نیشابور راه اندازی کنند تا میزان ماندگاری پزشکان در نیشابور ارتقا یابد.
وی در پایان گفت: امید است با تلاش های بی وقفه بتوانیم بستر مناسب را برای ارائه خدمات بهداشت و درمان بیش از پیش برای خدمت رسانی به مردم شریف نیشابور فراهم کنیم.




