تقویم روز
امروز چهارشنبه 23 بهمن ماه 1404 ساعت 11:16 ق ظ

بهره برداری از درمانگاه تخصصی عطار همزمان با هفته دولت

رئیس بیمارستان22بهمن از بهره برداری از درمانگاه تخصصی عطار همزمان با هفته دولت خبر داد.

دکتر سید مهدی پاکدامن در گفت وگو با خبرنگار وب دا گفت:درمانگاه تخصصی عطار در انتهای خیابان ارگ جنوبی با هزار و هفتصد متر زیر بنا در سه طبقه با بیست اتاق معاینه بیمار و اتاق عمل سرپایی و اتاق گچگیری در هفته دولت به بهره برداری رسید .

وی گفت :تعداد 13رشته  تخصصی( قلب- داخلی- بیماریهای مغز و اعصاب –بیماریهای اعصاب و روان –ارولوژی –گوش و حلق و بینی- جراحی اعصاب –پوست –جراحی عمومی –بیمارهای عفونی- ارتوپدی –تغذیه و بیهوشی  ) از ساعت 8 صبح تا 7 شب همه روزه به جز روزهای تعطیل پذیرای بیماران می باشند .

دکتر پاکدامن افزود:جهت رفاه حال همشهریان نوبت دهی در درمانگاههای تخصصی بیمارستان22بهمن به صورت غیر حضوری وتلفنی و اینترنتی می باشد . و همشهریان می توانند با مراجعه به سایت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور –مراجعین عمومی –درمانگاه تخصصی عطار و یا تماس با شماره گویا43219600  نسبت به دریافت نوبت اقدام نمایند.

وی همچنین افزود:درمانگاه فوق تخصصی بیمارستان 22بهمن در رشته های گوارش-ریه-سرطان –غدد-آلرژی و قلب در محل بیمارستان22بهمن فعال می باشد .

 

پیوند های مفید