تقویم روز
امروز چهارشنبه 23 بهمن ماه 1404 ساعت 14:09 ب ظ

نجات جان بیمار قلبی با تلاش تیم جراحی و همکاری تیم درمانی

بیمار تامپوناد  قلبی بر اثر عمل جراحی در نیشابور نجات پیدا کرد.

متخصص قلب بیمارستان 22بهمن از نجات جان بیمار قلبی با تلاش و سرعت عمل مناسب تیم جراحی و همکاری تیم درمانی و پرستاری خبر داد.

دکتر سمانه طبایی در گفت وگو با خبرنگار وب دا گفت: بیماری که پس  از عمل جراحی قلب باز دچار تامپوناد قلبی(تجمع خون دور قلب)شده بود با سرعت عمل تیم جراحی و همکاری بخش سی سی یو ای سی یو از مرگ حتمی نجات یافت .

این متخصص قلب ضمن تشکر از جراح با تجربه دکتر امین اسلامی گفت: با توجه به نیاز به عمل فوری بیمار دچار تامپوناد قلبی و به خطر افتادن جان بیمار در اعزام به مشهد این عمل در اتاق عمل بیمارستان 22بهمن با همکاری تیم جراحی و درمانی صورت گرفت.و بیمار از مرگ حتمی نجات یافت .

در پایان دکتر طبایی از زحمات تیم جراحی اتاق عمل و دکتر امین اسلامی و تیم پرستاری بخش سی سی یو (مراقبتهای ویژه قلبی ) و تیم مراقبتهای بعد از عمل در بخش ای سی یو تقدیر و قدردانی نمود.

پیوند های مفید