برگزاری نخستین کارگروه مدیریت پایش برنامه عملیاتی
- جزئیات
- نوشته شده در یکشنبه, 06 بهمن 1398 13:10
- بازدیدها: 294
مسئول پایش برنامه عملیاتی دانشکده با اعلام این خبر گفت: در این جلسه با تاکید بر میزان اهمیت خوداظهاری با توجه به وزن بندی های حوزه های تخصصی، در رتبه بندی دانشکده در سطح کشور، میزان خوداظهاری و امتیاز کسب شده در هر یک از حوزه ها مورد نقد و بررسی قرار گرفت.
ندا ببریان گفت: نظر به واگذاری مسئولیت راهبردی برنامه عملیاتی دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور به معاونت توسعه مدیریت و برنامه ریزی، نخستین کارگروه مدیریت پایش برنامه عملیاتی در سطح دانشکده با حضور مسئولین پایش برنامه عملیاتی حوزه ها برگزار شد.
نحوه ی تدوین برنامه ی اختصاصی، ارائه نظرات کارشناسی در زمینه پیش نویس برنامه عملیاتی سال 99، دسترسی با سهولت بیشتر به گزارشات و نتایج ارزیابی فعالیت ها توسط ناظرین وزارت از موضوعات محوری این کارگروه بود.
نخستین کارگروه مدیریت پایش برنامه عملیاتی روز شنبه پنجم بهمن در محل سالن جلسات معاونت توسعه مدیریت و برنامه ریزی دانشکده برگزار شد.

- لینک کوتاه مطلب :
- https://portal.nums.ac.ir/old/bf1430a(جهت کپی روی لینک کلیک کنید)



