افزایش ده درصدی ماموریت های اورژانس 115
- جزئیات
- نوشته شده در سه شنبه, 03 دی 1398 12:48
- بازدیدها: 226

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی نیشابور از انجام دو هزار 153 مورد خدمت رسانی توسط اورژانس 115 نیشابور در آذر 1398 خبر داد.
دکتر قاسم مشارموحد گفت: تعداد ماموریتهای این مرکز نسبت به مدت مشابه سال گذشته 10 درصد افزایش داشته است.
او ادامه داد: در مجموع تصادفات با 470 مورد، قلبی 196 مورد، کاهش سطح هوشیاری 188مورد، تنفسی 145 مورد و سقوط 142 مورد بیشترین تعداد ماموریتهای مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی نیشابور در این ماه بوده است.
متخصص طب اورژانس ادامه داد: تعداد هزار و 273 بیمار و مصدوم به مراکز درمانی منتقل شده اند که 604 مورد به بیمارستان 22 بهمن، 591 مورد به بیمارستان حکیم و 78 مورد به سایر مراکز درمانی منتقل شدهاند.
او با بیان اینکه در این مدت واحدهای عملیاتی اورژانس به 9 مورد حادثه ویژه با 22 نفر مصدوم امداد رسانی کردهاند، افزود: پایگاه اورژانس هوایی اورژانس نیز 2 مورد اعزام داشته و 2 نفرمصدوم را به بیمارستان انتقال داده است.
رئیس اورژانس پیش بیمارسانی نیشابور یاد آور شد که در تماس با اورژانس 115 با حفظ خونسردی به سوالات کارشناسان مرکز ارتباطات اورژانس پاسخ داده و به راهنمایی های آنها توجه کنید زیرا در اکثر مواقع با انجام اقدامات ساده درمانی می توانید جان بیمار و مصدوم خود را نجات دهید.



