جمع آوری اقلام سلامت محور تقلبی و غیر مجاز از سطح عطاری ها
- جزئیات
- نوشته شده در چهارشنبه, 08 مرداد 1399 14:20
- بازدیدها: 299

سرپرست معاونت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی نیشابور از کشف و ضبط اقلام غیر مجاز و تقلبی در عطاری های سطح نیشابور خبر داد.
دکتر هادی حسین زاده در گفتگو با وب دا بیان کرد: طی بازدیدهای میدانی توسط تیم بازرسی متشکل از نمایندگان معاونت غذا و دارو، معاونت بهداشتی و نماینده اداره صنعت معدن و تجارت، تعداد زیادی محصولات غیر مجاز تقلبی و قاچاق مانند روغن الاغ، روغن مار با مارک روجا، روغن نسا، انواع مخدر، ناس، کپسول لاغری فرشته از سطح عطاری های نیشابور جمع آوری و جهت تعیین تکلیف به مراجع قضایی ارسال شد.
دکتر حسین زاده در پایان از کلیه شهروندان محترم در خواست کرد، تا قبل از خرید محصولات سلامت محور، نسبت به استعلام برچسب اصالت کالا اقدام نمایند و از خرید کالاهای مشکوک و بدون پروانه و برچسب اصالت جدا خودداری کنند.
- لینک کوتاه مطلب :
- https://portal.nums.ac.ir/old/e9632f8(جهت کپی روی لینک کلیک کنید)



