پیام سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی به مناسبت شهادت امام محمد تقی (ع)
- جزئیات
- نوشته شده در دوشنبه, 30 تیر 1399 11:01
- بازدیدها: 204

سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی نیشابور در پیامی شهادت امام محمدتقی (ع) را تسلیت گفت.
به گزارش وب دا، در پیام مهندس منصور نعیم آبادی آمده است؛
آخرین روز از ماه ذی القعده مصادف است با شهادت نهمین حجت خدا، معدن جود و کرم و سرچشمه بخشش و سخاوت، حضرت جواد الائمه علیه السلام که مظلومانه زندگی کرد و غریبانه به شهادت رسید.
امامی که حتی در خانه خود از طرف همسرش ام الفضل مورد آزار و اذیت بود و در نهایت نیز از طرف او به زهر جفا مسموم شد و با آشکار شدن نشانه های مسمومیت در بدنش، درب اتاق به رویش بسته شد و صدای هلهله کنیزکان بلند شد تا، کسی صدای غریبی و مظلومی اش را نشنود. امامی که مظلومیتش به حدی بود که حتی بعد از شهادتش سه روز تمام، بدنش زیر آفتاب سوزان بغداد ماند تا تأسی به جد غریبش حسین بن علی علیه السلام کرده باشد.
اینجانب سالروز شهادت حضرت جواد الائمه را به امام زمان علیه السلام و به تمامى شیعیان و پیروان اهل بیت عصمت و طهارت تسلیت عرض نموده و از درگاه خداوند متعال توفیق پیروی از دستورات و عمل به فرمایشات ائمه اطهار را برای همه ارادتمندان به آن بزرگواران خواهانم.
مهندس منصور نعیم آبادی
سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی
- لینک کوتاه مطلب :
- https://portal.nums.ac.ir/old/c56edbf(جهت کپی روی لینک کلیک کنید)



