تقویم روز
امروز سه شنبه 22 بهمن ماه 1404 ساعت 22:53 ب ظ

دانشجویان ماسک بزنند

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی نیشابور، از وضعیت قرمز نیشابور و لزوم رعایت پروتکل های بهداشتی خبر داد.
به گزارش وب دا مهندس منصور نعیم آبادی ضمن بیان این مطلب افزود: بر اساس دستورالعمل وزارتی و شروع کارآموزی ها از ۱۷ خردادماه 99، پیش از ورود دانشجویان، تمامی فضاهای دانشجویی ضدعفونی و گندزدایی شد و خوابگاه‌ها با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی، با حداقل ظرفیت فعال شدند.
وی در ادامه تصریح کرد: جهت اطمینان از سلامت دانشجویان، به طور مرتب غربالگری انجام شده و در صورت لزوم برای انجام تست PCR‌ به آزمایشگاه ارجاع می شوند. بر این اساس در مرحله اول غربالگری تعداد 52 دانشجوی ساکن خوابگاه مورد غربالگری قرار گرفتند و 2 مورد مشکوک برای تست کرونا ارجاع شد که جواب تست یک نفر مثبت اعلام شد.
نعیم آبادی با اعلام این خبر گفت: با هماهنگی معاونت آموزشی پایان کارآموزی این دانشجو اعلام شد و به شهر خود بازگشت و تدابیر لازم برای گندزدایی اتاق و بررسی وضعیت هم اتاقی این دانشجو انجام و هم اتاقی‌ این دانشجو نیز برای انجام تست به آزمایشگاه معاونت بهداشت معرفی شد.
وی تاکید کرد: با توجه به اعلام وضعیت قرمز در نیشابور، دانشجویان در رعایت فاصله گذاری اجتماعی، ارتباط با افراد مشکوک به کرونا، رعایت موارد بهداشتی دقت نظر داشته باشند.

 

پیوند های مفید