باهمراهی خیرین سلامت حماسه ای دیگر رقم خورد
یک دستگاه اکسیژن ساز به بیمارستان 22 بهمن تحویل گردید
- جزئیات
- مجموعه: اخبار معاونین دانشکده
- نوشته شده در شنبه, 07 تیر 1399 08:02
- بازدیدها: 220

معاون توسعه مدیریت منابع و برنامه ریزی دانشکده از تحویل یک دستگاه اکسیژن ساز به بیمارستان 22بهمن خبر داد.
جواد مسیح آبادی به وب دا گفت: این دستگاه با پیگیری های انجام شده و با کمک دو نفر از خیرین محترم که به همت و پیگیری آقای دکتر مظلوم نژاد به عنوان ساعی دعوت شدند وتمایل دارند نام آنها منتشر نشود، چهارم تیرماه در بیمارستان 22 بهمن تحویل گرفته شد.
وی خاطرنشان کرد: با شروع بحران کرونا و کمبود این دستگاه در بیمارستان، پیگیری های آقای دکتر عظیمی نژاد رئیس محترم دانشکده و اینجانب شروع شد، با اعلام آمادگی و کمک خیرین محترم که همیشه در کنار ما بوده اند و مطرح کردن این موضوع به وزارت وپیگیری های مجدانه، تامین اعتبارآن صورت گرفت.

جوادمسیح آبادی افزود: اعتبار خرید این دستگاه ۱۳ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال است که ۳ میلیارد ریال آن توسط خیرین به دانشکده اهداو مابقی از وزارت تامین اعتبارشد، همچنین این زوج خیر یک قطعه زمین با ارزش تقریبی ۳ میلیارد ریال نیز به دانشکده اهدا کردند.
تیم فنی توسعه با مطالعه، جمع آوری اطلاعات و بررسی شرایط، مشخصات دستگاه مورد نیاز را تهیه کرده بودند و با تامین اعتباربدون وقفه، مناقصه خرید دستگاه را برگزار کردند و در اسرع وقت زیرساخت های لازم برای نصب دستگاه در بیمارستان را طراحی و آماده نمودند و امروز شاهد به ثمر رسیدن این زحمات هستیم.
معاون توسعه مدیریت منابع وبرنامه ریزی بیان کرد: تیم فنی توسعه تلاش خواهند کرد در اسرع وقت دستگاه را نصب و راه اندازی کنند تا به بهره برداری برسد که با راه اندازی آن مشکل بیمارستان رفع شده و خدمت رسانی به بیماران و همشهریان عزیزمان با شرایط مطلوبتری صورت گیرد.
وی در پایان از همکاری و همراهی خیرین سلامت با دانشکده و بخصوص معاونت توسعه در بهبود زیرساختهای خدمت رسانی بهداشتی و درمانی تقدیر و تشکر نمود و گفت: تلاش می کنیم وامیدواریم با فراهم نمودن این زیر ساخت ها خدمتی در خور شآن و شایسته همشهریان عزیزمان ارائه شود و هر روز شاهد توسعه بیشتردانشکده و شکوفایی شهرمان باشیم
- لینک کوتاه مطلب :
- https://portal.nums.ac.ir/old/aa53073(جهت کپی روی لینک کلیک کنید)



