تقویم روز
امروز چهارشنبه 23 بهمن ماه 1404 ساعت 08:22 ق ظ

راه اندازی سی تی اسکن پیشرفته نیشابور

رییس مرکز آموزش، پژوهشی و درمانی حکیم از نصب و راه اندازی سی تی اسکن 16 اسلایس در مرکز حکیم نیشابور خبر داد.

دکتر علی اصغر نوری به وب دا گفت: این دستگاه قابلیت انجام اسکن های مختلف در حداقل زمان ممکن و با کمترین میزان اشعه دریافتی به بیمار را دارد و دستگاه سی تی اسکن موجود در مرکز حکیم قادر به انجام کلیه اسکن های معمولی و فعالیت های تخصصی مانند سی تی آنژیو ها می باشد.

وی افزود: با توجه به شیوع بیماری کرونا و استفاده از سی تی اسکن قفسه سینه به عنوان یکی از روش های تشخیصی کوئید-19 ، نشان دهنده اهمیت و کاربردی بودن این دستگاه در نیشابور می باشد که آماده ارائه خدمات به همشهریان است.

رییس مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی حکیم در پایان با اظهار امیدواری در استمرار اعلام ارائه خدمات جدید به مردم در آینده گفت: واحد تصویر برداری مرکز حکیم با داشتن تجهیزات پیشرفته تشخیصی مانند سی تی اسکن، سونوگرافی و گرافی، آماده خدمات دهی به بیماران بستری و سرپایی به صورت شبانه روزی می باشد.

 

 

پیوند های مفید