تقویم روز
امروز پنج شنبه 24 بهمن ماه 1404 ساعت 04:40 ق ظ

سرپرست معاونت بهداشت خبرداد:

بیست بهورز مدافع سلامت در نیشابور بازنشسته شدند

سرپرست معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی نیشابورگفت: در سال 1398 ، تعداد بیست و هفت نفر ازپرسنل حوزه بهداشت، شامل بیست نفر بهورز و هفت نفر کارشناس بازنشسته شدند.

دکتر محمدرضاداوریان با اشاره به سی سال خدمت صادقانه مدافعین سلامت در سنگر بهورزی خاطرنشان کرد: نیشابور یکی از شهرهای کشور با بیشترین تعداد مرکز خدمات جامع سلامت و خانه بهداشت می باشد و به همین دلیل ارائه خدمات بهداشتی درمانی در پراکندگی بالایی انجام می پذیرد.

دکتر داوریان در ادامه با اشاره به این که کارکنان حوزه بهداشت با وجودکمبود نیرو وسایرمشکلات، خدمات متنوع  بهداشتی و درمانی را به همه گروههای سنی جمعیت تحت پوشش ارائه می نمایند و با  آموزشهای چهره به چهره و گروهی، سعی در ارتقاء سواد سلامت مردم دارند.

رئیس مرکز بهداشت نیشابور درادامه، از زحمات کلیه کارکنان به ویژه بهورزان سخت کوش حوزه بهداشت درخدمت رسانی به مردم در مناطق دور ونزدیک تشکر کرد و آنان را سربازان خط مقدم جبهه سلامت خواند. وی خطاب به این بهورزان خاطرنشان کرد: برای افراد فرهیخته ای همچون شما که هر لحظه زندگی خود را صرف خدمت به مردم کرده اید وتا ابد این احساس خدمت به مردم را خواهیدداشت، بازنشستگی واقعی معنایی ندارد.

داوریان درپایان زندگی پربرکت همراه باسلامتی را برای این بهورزان و سایر مدافعین سلامت مبارزه با کرونا از درگاه ایزدمنان طلب کرد

 

پیوند های مفید