تقویم روز
امروز پنج شنبه 24 بهمن ماه 1404 ساعت 08:23 ق ظ

در راستای اجتماعی شدن سلامت درنیشابور صورت گرفت:

بیش از صد کانون سلامت محله تشکیل شد

سرپرست معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی از تشکیل بیش از یکصد کانون سلامت محله در نیشابور و فیروزه خبر داد.

دکتر محمدرضاداوریان کانون های سلامت محله را مراکزی برای بررسی و شناسایی مولفه ها و مشکلات مربوط به سلامت هرمحله دانست که به استناد بند ۱۱ سیاست های کلی نظام سلامت (ابلاغی توسط مقام معظم رهبری)، آئین نامه اجرایی ماده 7 قانون احکام دائمی برنامه ای توسعه کشور (بند 6 ماده 5 آئین نامه اجرایی شورای عالی سلامت و امنیت غذایی) و مصوبه پانزدهمین جلسه شورایعالی سلامت و امنیت غذایی (مورخ 29 آذر96) تشکیل شده است و پس از بررسی مشکلات حوزه سلامت در هر محله، مشکلاتی که حل آنها در توان کانون نباشد، به مراجع بالاتر شامل بخش، ، استان و کشور ارجاع می گردد.

رئیس مرکز بهداشت با اشاره به تلاش مستمر کارکنان مراکز خدمات جامع سلامت و کارشناسان سلامت روان، تشکیل 96 کانون سلامت محله در نیشابور و 11 کانون سلامت محله در فیروزه را از افتخارات معاونت بهداشت برشمرد  و خاطرنشان کرد در همین راستا نیازسنجی و اولویت بندی مشکلات مردم محله انجام گرفته و با توجه به جلسات تشکیل شده در کانون ها ، مصوبات مورد پیگیری قرار گرفته است.

دکتر داوریان در ادامه  تشکیل این تعداد کانون سلامت را تنها 50 درصد کانون های سلامت مصوب اعلام و ابراز امیدواری کرد با توجه به اینکه صد درصد جمعیت تحت پوشش دانشکده علوم پزشکی نیشابور از خدمات کارشناسان سلامت روان بهره مند هستند به زودی بقیه ی کانون ها نیز تشکیل گردد و ما شاهد حضور و مشارکت حداکثری مردم و دیگر سازمان ها در ارتقای سلامت جامعه باشیم.

پیوند های مفید