به همت کارکنان معاونت بهداشت و داوطلبین سلامت :
مراسم گرامیداشت داوطلبین سلامت برگزار شد
- جزئیات
- مجموعه: اخبار معاونت بهداشتی
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، مراسم گرامیداشت رابطین سلامت در سالن تربیت آموزش و پرورش برگزار شد.
در این همایش که به همت معاونت بهداشت و شرکت حکیم طب خراسان برگزار شد رئیس دانشکده علوم پزشکی، معاون فنی معاونت بهداشت، مدیر شرکت حکیم طب، و مدیر گروه آموزش و ارتقای سلامت به ایراد سخنرانی پرداختند.
دکترمحسن عظیمی نژادضمن تشکر از تک تک داوطلبین سلامت که بدون هیچ گونه چشم داشتی برای افزایش نشاط و سلامت جامعه تلاش می کنند، به بیان ابعاد سلامتی و هدف حوزه سلامت پرداخت و خاطرنشان کرد: سلامتی از نعمت های مجهول خداوند است که زمانی ارزش آن را می دانیم که بیمار شویم و سلامتی را از دست بدهیم،
دکتر عظیمی نژاد در ادامه باذکر مثال هایی از افراد مبتلا به سرطان و بیماری های خطرناک، تاکید کرد که بسیاری از این افراد حاضرند در قبال اضافه شدن چند ماه به زندگی، کل ثروت خود را هزینه نمایند.
وی در ادامه ارتباط با افراد جامعه براساس احترام متقابل را یادآور شد و از حاضران خواست به مدت یک هفته سعی کنیم در خانواده، محل کار و .....نیمه پرلیوان را ببینیم و به جای اعتراض و گلایه از یکدیگر تشکر کنیم و به هم احترام بگذاریم. قطعا نتایج این تغییر اول به خودما برخواهد گشت و آثار مثبت آن را در زندگی خود لمس خواهیم کرد. به ویژه در خصوص آموزش بهداشت احترام به افراد، قبل از ارائه آموزش قطعا اثر آن را بیشتر و موثرتر خواهد کرد.
اجرای نمایش توسط رابطین سلامت، اهدای هدایا، و اجرای بسیاری از برنامه های متنوع، بخش های مختلف مراسم امروز بود.



