تقویم روز
امروز جمعه 25 بهمن ماه 1404 ساعت 18:01 ب ظ

به همت گروه سلامت جمعیت ، خانواده و مدارس معاونت بهداشت صورت گرفت:

کارگاه پیشگیری از حوادث ترافیکی در معاونت بهداشت

به گزارش وبدا کارگاه آموزشی یک روزه پیشگیری از حوادث ترافیکی در معاونت بهداشت برگزار شد. 

مدیر گروه سلامت جمعیت، خانواده و مدارس  هدف از برگزاری این کارگاه را توانمند سازی پرسنل با رویکرد کاهش آمارمرگ ومیر در جوانان ذکر کرد و افزود: این کارگاه براساس دستورالعمل ارسالی ازسوی  وزارت بهداشت در تاریخ های 4 ، 12 و 16 شهریور ماه در معاونت بهداشت برگزار شد.

میترا رضااف خاطرنشان کرد: مداخلات پیشگیرانه مشارکت محور با رویکرد آموزشی، توانمندسازی و تاکید بر عوامل قابل پیشگیری در حوادث ترافیکی، گامی مهم در جهت ارتقاء  و اعتلای سلامت این گروه سنی است و دست یافتن به این مهم، جز بامشارکت سایر بخش‌های دولتی، خصوصی و شهروندان میسر نخواهد بود.                        
مشاور امور بانوان دانشکده علوم پزشکی افزود: این کارگاه با مشارکت و همفکری پلیس راهور و شهرداری نیشابور برنامه ریزی و اجرا گردید.

رضااف در ادامه، بازدید از مراکز کنترل ترافیک شهری واقع در شهرداری نیشابور و آشنایی مراقبین سلامت و کارشناسان گروه با  نحوه کنترل و پردازش سیستمهای هوشمند و دوربینهای نظارتی نصب شده در معابر را از نقاط مثبت این کارگاه برشمرد و تصریح کرد: در این کارگاه آموزشی فراگیران با مباحث کمک های اولیه، اقدامات هنگام مواجهه با تصادف، چگونگی متوقف کردن خونریزی و سایر اقدامات مهم را فرا گرفتند.

بنا بر این گزارش، سرهنگ حقدادی رئیس پلیس راهور و مدرس کارگاه، حوادث و تصادفات رانندگی را مهم ترین دلیل مرگ و یا  ناتوانی و بیماری دانست  که عوارض اقتصادی و اجتماعی چشمگیری را به دنبال دارند. رئیس پلیس راهور خاطرنشان کرد:  برابرآخرین مستندات آماری مركز توسعه ارتقای سلامت، بیش از شصت درصد مرگ ومیرناشی ازحوادث مربوط به حمل ونقل درگروه سنی18 تا 29 سال ( جوانان ) اتفاق افتاده است که از این مقدار حدود بیست درصد مربوط به دختران و چهل درصد نیزمربوط به پسران بوده است. وی همچنین در خصوص قوانین عبور و مرور، نحوه رانندگی در شرایط ویژه ، و رانندگی ایمن در سفر مطالبی ارائه نمود.

 

پیوند های مفید