جذب بیش از 80سفیر سلامت دانشجو در نیشابور
- جزئیات
- مجموعه: اخبار معاونت بهداشتی

جذب بیش از 80سفیر سلامت دانشجو در نیشابور
مدیرگروه آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی از جذب 80 نفر دانشجو بعنوان سفیران سلامت جوان دانشجویی خبر داد.
دکترامیر حسن ذبیحی گفت : جامعه برای داشتن شهروندانی سالم و پویا ، نیازمند اصلاح روش های زندگی و بهره گیری از سبک زندگی سالم و تغییر رفتار صحیح است . لذا در این زمینه فعال کردن تمام ظرفیتهای فرهنگی – علمی و هنری جامعه از اهمیت بسزایی برخوردار است .
وی در ادامه افزود : در همین راستا گروه آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشت باهمکاری معاونت فرهنگی - دانشجویی ، اقدام به جذب سفیران سلامت دانشجویی نموده است . وی هدف از جذب و تربیت این سفیران را ، توانمندسازی دانشجویان برای مراقبت از سلامت خود ، همسانان ، خانواده و جامعه دانست و افزود : سفیران سلامت دانشجویی ، پیشگامان خودمراقبتی می باشند .
دکتر ذبیحی خاطر نشان کرد : در حاشیه همایش فصل نو ، فصل نشاط علمی که با مشارکت معاونت دانشجویی ، فرهنگی برگزار گردید ، تعداد80 سفیر سلامت دانشجو جذب شد و به منظور آشنایی بیشتر این عزیزان با طرح ، به هریک از آنان یک جلد کتاب خودمراقبتی جوانان اهدا شد . و در ادامه ، باهمکاری معاونت فرهنگی دانشجویی کلاس های آموزشی جهت این سفیران برگزار خواهد شد
گفتنی است : سفیران سلامت جوان شامل دانشجویان ،سربازان و طلبه ما می باشند و هماهنگی های اولیه با حوزه علمیه و تیپ زرهی 21 امام رضا به منظور جذب سفیراز مراکز مذکور صورت گرفته است .




