تقویم روز
امروز چهارشنبه 23 بهمن ماه 1404 ساعت 09:31 ق ظ

در راستای گام دوم فاصله گذاری اجتماعی در دوهفته آخرتیر در نیشابور انجام شد

بیش از دوهزار بازدید و یازده مورد پلمب، حاصل تلاش کارشناسان بهداشت محیط

سرپرست معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی نیشابورگفت: کارشناسان بهداشت محیط معاونت بهداشت در دوهفته اخیر (از 21تیرتا5مردادماه)  بیش از دوهزارو200بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی و .....انجام داده اند.

دکتر محمدرضاداوریان به خبرنگار وبدا گفت: درراستای اجرای گام دوم فاصله گذاری اجتماعی، بازدیدهای بهداشت محیطی ما همزمان با سراسر کشور تشدید شد و همکاران گروه بهداشت محیط حداکثر تلاش خود را در جهت کنترل عوامل محیطی به منظور قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا انجام داده اند.

این مقام مسئول د رادامه بازدید از قهوه خانه ها، مراکز فروش موادغذایی و عطاری ها، پارک ها و مراکز بازی کودکان، و حتی مراکز درمانی و پزشکی را از جمله بازدیدهای مهم برشمرد ویادآور شد: که در این بازدیدها یکصدوپنجاه مرکز متخلف به مراجع قضایی معرفی گردیدندو بیش از صد کیلوگرم مواد غذایی غیربهداشتی معدوم گردید.

دکتر داوریان توقیف یکصدوچهارده عدد قلیان و جمع آوری سی عدد قلیان را از نتایج بازدید شبانه کارشناسان بهداشت محیط، اداره صمت و نیروی انتظامی برشمرد و تصریح کرد: دخانیات علاوه برابتلای بیبماری های غیرواگیر در ابتلاء به کووید19بسیار موثر بوده و بازدید از این مراکز در دستورکار این اداره قرر دارد.

داوریان در پایان افزود: همشهریان می توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در شبانه روز با تلفن 190تماس بگیرندتا اقدامات نظارتی در اسرع وقت صورت پذیرد.

 

پیوند های مفید