کارگاه آموزشی مدارس مروج سلامت فیروزه برگزار شد
کارگاه آموزشی مدارس مروج سلامت فیروزه برگزار شد
- جزئیات
- مجموعه: اخبار شبکه بهداشت و درمان فیروزه

مدیر شبکه بهداشت و درمان فیروزه از برگزاری کارگاه آموزشی مدارس مروج سلامت خبر داد.
دکتر خادم به خبرنگار وبدا گفت: کارگاه آموزشی مدارس مروج سلامت با حضور مدیران، رابطین بهداشت مدارس مروج سلامت، کارشناسان واحد سلامت جمعیت، خانواده و مدارس، بیماریها، بهداشت محیط و حرفه ای و ناظرین مراکز خدمات جامع سلامت در سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان فیروزه برگزار شد.
دکتر خادم بیان داشت: در حال حاضر 24 مدرسه از 119 مدرسه ی تحت پوشش فیروزه، متولی برنامه مروج سلامت می باشند که در سال تحصیلی97 -96 بیست و چهار مدرسه مروج سلامت، 11 مدرسه موفق به کسب نشان پنج ستاره شدند که نسبت به سالهای قبل ارتقاء بسیار چشمگیری می باشد. این موفقیت باعث شد نیشابور و در راس آن شبکه بهداشت و درمان فیروزه در اجرای برنامه مدارس مروج سلامت در سال 96-95 رتبه یک را در کل کشور کسب کند.
فاطمه نجفی مسئول واحد سلامت جمعیت، خانواده و مدارس گفت: هدف برنامه مروج سلامت در سال تحصیلی 98-97 ، ارتقاء و حفظ مدارس 5 ستاره و کمک به ارتقاء مدارسی که موفق به کسب ستاره نشدند می باشد که با همکاری، تلاش و تعهد دو حوزه بهداشت و آموزش و پرورش میسر می شود.
سمیه برجی مسئول واحد سلامت جوانان، نوجوانان و مدارس وضعیت عملکرد برنامه مدارس مروج سلامت در فیروزه را مطلوب دانست و با ارائه مقدمه ای از اهمیت و وضعیت برنامه مدارس مروج سلامت و گزارش عملکرد وضعیت 5 ساله، مشکلات و نقاط ضعف این برنامه را به تفکیک مدارس بیان نمود و فرمهای پیشنهادی و راهکارهایی جهت بهبود شرایط موجود در اختیار مدیران مدارس مروج سلامت قرار داد.





