برگزاری دوره آموزشی تکمیلی کمک پرستاری در نیشابور

برگزاری دوره آموزشی تکمیلی کمک پرستاری در نیشابور

 

مدیر پرستاری دانشگاه از برگزاری دوره تکمیلی کمک پرستاری یک ساله ویژه همکاران شاغل در مراکز آموزشی، پژوهشی و درمانی ۲۲ بهمن و حکیم خبر داد.

علی اصغر شوریابی با اعلام این خبر افزود: این دوره تکمیلی با اخذ مجوز از مرکز ملی آموزشی مهارتی و حرفه ای علوم پزشکی ویژه همکارانی که دارای مدرک سه ماهه کمک پرستاری هستند برگزار خواهد شد.

وی زمان برگزاری دوره مزبور را آبان ماه سال جاری اعلام کرد و خاطرنشان شد: این دوره آموزشی در مدت زمان حدود یک سال و به صورت آموزش تئوری و عملی برگزار می شود.

شوریابی با اشاره به این که حداقل مدرک تحصیلی موردنیاز جهت ثبت نام متقاضیان، دیپلم می باشد تصریح کرد: همکاران فوق با آموزش هایی که دریافت خواهند کرد کمک شایانی برای ارتقاء کیفیت خدمات و ایمنی بیمار خواهند بود.

مدیر پرستاری دانشگاه افزود: همکاران متقاضی برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام با شماره تلفن ۴۳۳۰۷۲۲۷ مسئول علمی دوره خانم فشایی تماس حاصل نمایند.