تصدیق روش کمی انترباکتریاسه
رئیس آزمایشگاه معاونت غذا و دارو از انجام تصدیق روش کمی انترباکتریاسه در آزمایشگاه این معاونت خبر داد.
- جزئیات
- مجموعه: مجموعه اخبار معاونت غذا و دارو
رئیس آزمایشگاه معاونت غذا و دارو از انجام تصدیق روش کمی انترباکتریاسه در آزمایشگاه این معاونت خبر داد.
مهندس الهه کارگزار در مصاحبه با وب دا گفت : به همت کارشناسان آزمایشگاه معاونت غذا و داروی نیشابور (خانم مهندس روانبخش و خانم مهندس جمالی نسب ) برای اولین بار در نیشابور صحه گذاری و تصدیق روش میکروبی انترباکتریاسه انجام شد.
وی ادامه داد: در این روش که برروی 20 نمونه شیر خریداری شده از سطح شهر انجام شد؛ از دو نوع شیر 10 نمونه شیر پاستوریزه که دارای داده های صحه گذاری می باشد با 10نمونه شیر استریل که بدون داده های صحه گذاری می باشد بر اساس استانداردها و روش طراحی شده توسط آزمایشگاه مرجع مورد بررسی و آزمون قرار گرفتند که در پایان پروسه مذکور، نتایج حاصل مطابق ایزو3-16140 بسیار رضایت بخش بود.
وی در پایان افزود : انجام صحه گذاری روش های آزمون می تواند آزمایشگاه را به رسالت خود که انجام دقیق و درست آزمون و اعلام نتایج واقعی است نزدیک نماید و امیدواریم که این رسالت با همکاری هر چه بیشتر مسئولین دانشکده به آزمایشگاه، زودتر محقق گردد.
فلوچارت انجام کار :
![]() ![]() |
- لینک کوتاه مطلب :
- https://portal.nums.ac.ir/old/c359767(جهت کپی روی لینک کلیک کنید)