تقویم روز
امروز چهارشنبه 23 بهمن ماه 1404 ساعت 15:35 ب ظ

راه اندازی دستگاه سنگ شکن در نیشابور

رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی نیشابور از شروع خدمت رسانی مدرن ترین دستگاه سنگ شکن استان خراسان در نیشابور خبر داد.

دکتر محسن عظیمی نژاد در این ارتباط به خبرنگار وب دا نیشابور گفت: با پیگیریهای به عمل آمده ، همزمان با جذب متخصصین تازه ، دکتر امیر حسین بشاش متخصص اورلوژی نفر پنجم بورد تخصصی  بیماریهای کلیه و مجاری اداری و تناسلی بطور کامل در خدمت همشهریان عزیز خواهد بود و مردم نیازی به اعزام به مشهد و سبزوار برای عمل سنگ شکنی ندارند.

وی افزود : دستگاه سنگ شکن دورنیر  ساخت آلمان از مدرن تر دستگاههای موجود در استان خراسان می باشد که از دقت و کارایی بیشتری نسبت به دستگاه شهرهای اطراف برخوردار می باشد .

خاطر نشان می شود: همشهریان عزیز با مراجعه به بیمارستان 22 بهمن می توانند از خدمات متخصص و دستگاه سنگ شکن استفاده کنند .

پیوند های مفید