تبریک روز ماما به ماما های شاغل بیمارستان حکیم
- جزئیات
- بازدیدها: 1729

معاون درمان دانشکده علوم پزشکی نیشابور با حضور در بیمارستان حکیم از نزدیک روز جهانی ماما را به تمامی ماماهای شاغل در بیمارستان تبریک گفت .
به گزارش وب دا :امروز 15 اردیبهشت مصادف با روز جهانی ماما دکتر راستگو معاون درمان ومدیر نظارت بر درمان و همکاران معاونت درمان و ریاست و مدیریت و مترون بیمارستان حکیم از نزدیک روز ماما را به تمامی ماماهای شاغل در این بیمارستان تبریک گفتند.
دکتر راستگو همچنین گفت :سلامت مادر و جنین از نظر مسئولان و سیاست گذاران سلامت مهم می باشد و خدمت کارشناسان مامایی در طول دوران بارداری برای سلامت مادران و جنین حیاتی بوده ؛وی از زحمات کلیه ماماها که راه سلامت مادران ایران زمین تلاش دارند تقدیر و تشکر نمود.
این گزارش می افزاید:نتایج مطالعات سازمان بهداشت جهانی نشان داده است، 85 درصد مراقبت های زنان در جهان توسط ماماها صورت می گیرد، همچنین در حضور ماما 60 درصد و در حضور متخصص زنان 20 درصد، زایمان به طور طبیعی انجام می شود.
زایمان به شیوه ی طبیعی، بهداشت باروری، مراقبت ها و مشاوره های دوران بلوغ از وظایف ماماها است و امروزه شاخص های رشد و توسعه یافتگی هر کشوری را میزان مرگ و میر مادران و کودکان تعیین می کند که کاهش این موارد و حفظ سلامت آنان نیز از وظایف ماماها است.



