به منظور جلوگیری از ابتلا به کرونا ویروس از مصرف دخانیات به ویژه قلیان بپرهیزید
- جزئیات
- نوشته شده در سه شنبه, 06 اسفند 1398 11:41
- بازدیدها: 304

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از هموطنان خواست به منظور پیشگیری از ابتلا به کرونا ویروس به طور جد از مصرف دخانیات به ویژه قلیان بپرهیزند.
به گزارش وب دا ، دکتر علیرضا رئیسی در نامه ای که به تمام روسای دانشگاه های علوم پزشکی کشور ارسال نموده تاکیده کرده است: با توجه به شیوع بیماری کروناویروس در کشور، لزوم پیشگیری از این روند در اولویت برنامه های بهداشت و سلامت کشور قرار دارد.
معاون بهداشت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با تاکید براینکه حضور در محیط های جمعی و شلوغ از جمله سفره خانه های سنتی عاملی جهت انتقال ویروس کرونا می باشد آورده است: تماس با اشیاء و محیط های آلوده باعث انتقال سریع این ویروس خواهد شد.
وی تاکید کرده است: مصرف و مواجهه با دود محصولات دخانی تاثیر مستقیمی بر تضعیف سیستم ایمنی و مستعد شدن بدن برای ابتلا به بیماری ها داشته بعلاوه اینکه استفاده از وسایل و ابزار آلات قلیان، افزایش ریسک خطر ابتلاء به این بیماری را به همراه خواهد داشت.
- لینک کوتاه مطلب :
- https://portal.nums.ac.ir/old/a469eef(جهت کپی روی لینک کلیک کنید)



