تقویم روز
امروز پنج شنبه 24 بهمن ماه 1404 ساعت 08:29 ق ظ

آموزش و اطلاع رسانی بهترین راه پیشگیری از بیماری های تنفسی

مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری های معاونت بهداشت ارائه اصول پیشگیرانه و اطلاع رسانی را بهترین راه پیشگیری از بیماری های تنفسی به ویژه کرونا ویروس دانست.

 غلامحسین نوروزی نژادصبح سه شنبه پانزدهم بهمن ماه در گفتگو با خبرنگار وبدا بیان کرد: جلسات آموزشی مختلف با هدف اطلاع رسانی هرچه بیشتر در خصوص  بیماری های تنفسی انجام و تعامل با کلیه ادارات، سازمان ها و سازمان های مردم نهاد جهت اجرای این جلسات درحال انجام می باشد.

نوروزی نژاد تدوام این جلسات را تا پایان فصل سرما یادآور شد و تعدادی ازکلاس های برگزار شده را به شرح ذیل تشریح کرد :

1-برگزاری کلاس آموزشی برای کارخانجاتی که در آن کارگران تبعه کشور چین فعالیت دارند.

2- برگزاری کلاس آموزشی برای مراقبین بهداشت مدارس نیشابور

3-برگزاری کلاس آموزشی برای اصناف ( مجمع امور صنفی، صنف اغذیه فروشان، صنف باتریساز و سیمکشی اتومبیل، اتحادیه کفاشان و......)

4- برگزاری کلاس آموزشی  برای مدیران گروه ها و کلیه مراقبین سلامت شاغل در مراکز خدمات جامع سلامت معاونت بهداشت

5-برگزاری کلاس آموزشی برای دانشجویان دانشگاه های فرهنگیان، علوم پزشکی، بسیج و....

نوروزی نژاد در پایان باتشکر از واحدهای روابط عمومی، فنآوری اطلاعات، بهداشت محیط و پیشگیری و مبارزه با بیماری های معاونت بهداشت که در خصوص برگزاری و پوشش خبری این کلاس ها فعالیت داشته اند  ابراز امیدواری کرد با همکاری کلیه سازمان ها و ادارات اعم از دولتی و خصوصی و مردم نهاد شاهد کنترل و کاهش بروز بیماری های تنفسی باشیم.

پیوند های مفید