تقویم روز
امروز پنج شنبه 24 بهمن ماه 1404 ساعت 17:09 ب ظ

تجلیل از بهورزان بازنشسته شبکه بهداشت و درمان فیروزه

مدیر شبکه بهداشت و درمان فیروزه در مراسمی از زحمات بهورزان بازنشسته تجلیل و قدردانی کرد.

دکتر مجید خجسته پور در مراسم  تجلیل از بهورزان بازنشسته با تقدیر از تلاش های ارزنده بهورزان این شبکه به  وبدا گفت: چه غرور آفرینند بهورزانی که در کمال صداقت، بیش از سی سال از بهترین سال های عمر خود را در جهت تحقق و ارتقای شاخص های بهداشتی در سنگر سلامت و خط مقدم بهداشت گذراندند  وخالصانه از هیچ کوششی دریغ نکردند.

 او با اشاره به این که 7 بهورز در فیروزه بازنشسته می شوند از بهورزان خواست تا تجربیات ارزنده و گرانبهای خود را به بهورزان و فراگیران جدیدالورود شاغل در خانه‌های بهداشت انتقال دهند.

فیروزه بالغ بر  چهل و سه هزار نفرجمعیت دارد که خدمات بهداشتی در 42 خانه بهداشت و 2 پایگاه سلامت شهری، توسط 52 بهورز ارائه می شود.

در این مراسم مدیر گروه سلامت روان معاونت بهداشت، معاون درمان و بهداشت شبکه بهداشت و درمان فیروزه نیزحضور داشتند و در پایان مراسم با اهدای لوحی از تلاش های بهورزان قدردانی بعمل آمد.

پیوند های مفید