تقویم روز
امروز چهارشنبه 23 بهمن ماه 1404 ساعت 08:28 ق ظ

‍ نشست صمیمی رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور با کارکنان اورژانس 115

صبح روز یکشنبه یکم تیرماه دکتر محسن عظیمی نژاد با کارکنان مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشکده دیداری صمیمانه داشت.

رئیس دانشکده  در این دیدار ضمن گرامیداشت دهه کرامت و در آستانه میلاد امام رضا(ع) گفت:  یکی از وظایف خطیر ما ترویج معارف انسان محورانه و کرامت  انسان ها در جامعه است و بدون شک تلاش شما عزیزان  برای نجات جان انسان ها در این امر خطیر نقش بسزایی دارد.

وی در ادامه با تاکید بر ضرورت برگزاری این نشست ها با کارکنان حوزه های مختلف دانشکده گفت:  ارتباط مدیران و مسئولان سازمان با کارکنان یک اصل ضروری در هر سازمان است که این امر فرصتی را فراهم می کند تا  از نزدیک با کارکنان محترم به گفتگو بپردازیم و در جریان پیشنهادات و نقطه نظرات آن ها قرار گیریم.

رئیس دانشکده با تشکر  از زحمات و تلاش های خالصانه کارکنان اورژانس به خصوص در بحران همه گیری ویروس کرونا افزود: یکی از مهم ترین اهدافم از ابتدای انتصاب به سمت ریاست علوم پزشکی نیشابور این بود که مردم شریف نیشابور باید خدمات تخصصی و فوق تخصصی را در نیشابور دریافت کنند که خوشبختانه در بخش های مختلفNICU و ICU، گسترش فضای زایشگاه بیمارستان حکیم از 250 متر مربع به یک هزار و 800 مترمربع، گسترش فضای اورژانس و ...  امروز شاهد ارائه خدمات تخصصی و فوق تخصصی و عدم مراجعه مردم شریف برای دریافت این خدمات به شهرهای اطراف و پذیرای ارائه خدمات به مردم شهرهای مجاور هستیم.

دکتر محسن عظیمی نژاد همچنین خاطر نشان کرد: تکریم ارباب رجوع و خوش رفتاری با بیماران و همراهان بیمار و داشتن زبان بدن توام با آرامش حتی در شرایط استرس زای محیطی را باید سرلوحه کار خود قرار دهید که این مهم را  با تمرین و تجربه درموقعیت های مختلف  می توان در رفتار خود نهادینه کرد.

وی بر ادامه روند آموزش های اورژانس نیشابورو ضرورت اجرای معیارهای رتبه بندی اورژانس 115 نیشابور تاکید کرد و برای همه کارکنان اورژانس سعادت و سلامت از درگاه ایزد منان مسالت نمود.

دیدار صمیمی رئیس دانشکده با کارکنان مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی صبح روز یکشنبه یکم تیرماه صورت گرفت. در این دیدار سرپرست معاونت درمان، مدیر دفتر ریاست نیز حضور داشتند و در پایان جلسه پرسش و پاسخ صمیمانه رئیس دانشکده با کارکنان اورژانس صورت گرفت.

 

پیوند های مفید