خیرین سلامت در کنار سربازان خط مقدم بهداشت
- جزئیات
- نوشته شده در دوشنبه, 26 خرداد 1399 10:42
- بازدیدها: 435

معاون بهداشت شبکه بهداشت و درمان فیروزه از تجهیز 100% خانه های بهداشت به ترمومتر(تب سنج) لیزری خبر داد.
مهندس ربابه جعفری با اشاره به نقش خیرین در حوزه سلامت به وبدا گفت: امروزه بدون مشارکت خیرین قادر به حل مشکلات حوزه سلامت نخواهیم بود و اهمیت این موضوع نیز برای مردم و خیرین کاملا قابل لمس می باشد.
او نقش خیرین سلامت درکنترل بیماری کرونا را بسیار چشمگیر دانست و بیان کرد: با شیوع کرونا ویروس در فیروزه و افزایش مراجعه مردم به خانه های بهداشت و احساس نیاز به تب سنج، خیرین سلامت فیروزه با اهدای 40 دستگاه ترمومتر لیزری به ارزش 320 میلیون ریال به خانه های بهداشت یاری گر فعالان حوزه بهداشت و درمان و هم پیمان با کادر بهداشت و درمان شدند.
مهندس جعفری در پایان به بیان مزیت های تب سنج لیزری نسبت به تب سنج های جیوه پرداخت و گفت: ترمومترهای لیزری اندازه گیری دما را بصورت غیر تماسی انجام میدهند و امکان اندازه گیری دما از فاصلهی زیاد را دارند
همچنین سرعت پاسخدهی در ترمومترهای لیزری بالاتر از ترمومتر جیوه ای است.
- لینک کوتاه مطلب :
- https://portal.nums.ac.ir/old/ad02e99(جهت کپی روی لینک کلیک کنید)



