مراسم گرامیداشت روزجهانی غذا برگزار شد
- جزئیات
- نوشته شده در شنبه, 20 مهر 1398 19:14
- بازدیدها: 308

صبح روز شنبه بیستم مهرماه مراسم گرامیداشت هفته جهانی غذا با حضورمعاون استاندار و فرماندار ویژه نیشابور، نماینده مردم نیشابور و فیروزه در مجلس شورای اسلامی و دیگر مدیران ارشد دستگاه اجرایی برگزار شد.
معاون استاندار و فرماندار ویژه نیشابور در این مراسم که در کارخانه آرد فیروزه نیشابور برگزار شد با تشکر از مدیر کارخانه و مدیران دانشکده علوم پزشکی نیشابور بویژه معاونت غذا و دارو بیان کرد: کارخانه آرد فیروزه نیشابور از مجموعه های تولیدی مطابق با شاخص های استاندارد است که سهم بسزایی در اشتغال و کارآفرینی و تولید آرد سالم دارد.
سعید شیبانی با بیان این که نیشابور در بخش غذا پیشرو است گفت: غذا جزء مهمی از زندگی و نقش بسزایی در سلامتی افراد دارد.
وی از نان به عنوان یکی از اصلی ترین غذاها نام برد و افزود: تولید باید سلامت محور باشد و متولیان سلامت باید بر اثرات کوتاه مدت و بلندمدت غذاها بر سلامتی توجه ویژه ای داشته باشند.
معاون استاندار و فرماندار ویژه نیشابور با تاکید بر ضرورت غنی سازی مواد غذایی گفت: با آگاهی بخشی و فرهنگ سازی می توان مردم را نسبت به این مهم حساس کرد.
سعید شیبانی هم چنین یادآور شد: با کیفیت بخشی، ملاحضات و مراقبت ها ی افزون می توان اقدامات پیشگیرانه موثری انجام داد و از هزینه های گزاف درمان خوداری کرد و متولیان سلامت در این راستا نقش مهمی بر عهده دارند.
در مراسم گرامیداشت هفته جهانی غذا، مدیران دانشکده علوم پزشکی، اداره دامپزشکی، جهاد کشاورزی و دیگر مسئولان حضور داشتند و در ادامه مراسم از خط تولید کارخانه بازدید بعمل آمد.
![]()
- لینک کوتاه مطلب :
- https://portal.nums.ac.ir/old/fb06efc(جهت کپی روی لینک کلیک کنید)



