نقش اول استاد تربیت انسان های خوبی برای جامعه است
- جزئیات
- مجموعه: اخبار حوزه ریاست
- نوشته شده در یکشنبه, 24 اردیبهشت 1396 08:04
- بازدیدها: 745

رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور در مراسم گرامیداشت روز استاد گفت : نقش اول استاد تربیت انسان های خوبی برای جامعه است.
دکتر محسن عظیمی نژاد با قرائت آیه شریفه "هو الذی بعث فی الامیین رسولا منهم یتلوا علیهم ایاته و یزکیهم و یعلمهم الکتاب و الحکمه و ان کانوا من قبل لفی ضلال مبین " بیان داشت : اینکه خداوند در این آیه تزکیه و تربیت را مقدم برتعلیم ذکر نموده ، به دلیل آن است که در مقام تربیت ، تزکیه مقدم بر تعلیم است.
وی افزود : لذا با عنایت به این موضوع که تزکیه مقدم بر تعلیم است نقش اول معلم و استاد این است که انسان های خوبی برای جامعه تربیت کنند.
رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور با اشاره به بد اخلاقی ها که در جامعه مشاهده می شود یادآور شد : این بد اخلاقی ها نشانه نداشتن معلم و یا نبودن معلم خوب است و اگر کسی در مکتب اسلام تربیت شده است برای رسیدن به قدرت به بداخلاقی متوسل نخواهد شد .




