تقویم روز
امروز چهارشنبه 23 بهمن ماه 1404 ساعت 08:27 ق ظ

برگزاری جلسه هم اندیشی اعضاء هیات علمی با حضور رئیس دانشکده

به گزارش وب دا:جلسه هم اندیشی اعضاء هیات علمی با حضور رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور در روز سه شنبه مورخ 16/6/95 در محل سالن دیالیز برگزار گردید.

بنا بر این گزارش جلسه ساعت 10 صبح با سخنان معاون آموزشی و پژوهشی در خصوص توجه به بحث تربیت دانشجویان و همت در گسترش اخلاق در دانشجویان شروع شد.

دکتر برجی افزود: در حال توسعه پژوهشی و بحث تحول در آموزش و همکاری در بسته های تحول در آموزش دانشکده در مسیر توسعه رشته ها و فرآیند رو به رشد ار نظر تعداد اعضاء هیات علمی هستیم. اگر چه مشکلاتی وجود دارد ولی با توجه به اینکه دوران گذر را داریم امیداست در سالهای بعد بهتر شود.

وی گفت: آئین نامه تمام وقت جغرافیایی و تمام وقتی در دست بازنگری است و انشاالله بعد از این بر اساس آن اقدام می شود. همچنین از تدوین آیین نامه  انتخاب استاد نمونه در سال جاری خبر داد.

در ادامه اعضاء هیات علمی نکته نظرات خود را بیان کردند.

سپس دکتر عظیمی نژاد گفت: امیدوارم در سال جدید در حوزه های آموزشی و پژوهشی شاهد پیشرفت باشیم.

رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور در ادامه افزود: تعدادی رشته در سال قبل در خواست شده که امیدواریم بعداز  حضور آقای دکتر هاشمی در نیشابور، فرآیند تسهیل گردد و الان آن 3 رشته به دبیرخانه های برد تخصصی ارسال شده است.

وی در مورد طرحهای در حال انجام گفت: پردیس علوم پزشکی از اسفند 93 شروع به ساخت شده و امید آنکه در پایان سال 95 تحویل شود. و همچنین مرکز سلامت و جنین یکی دیگر از طرحهای در حال انجام است که یک مرکز آموزشی است و می تواند بستر مناسبی برای گرفتن رشته های تحصیلات تکمیلی باشد و امیدواریم تفاهم نامه نهایی آن به انجام برسد.

وی در پایان گفت: داشتن ارتباطات با خارج از کشور بسیار کمک کننده است و می تواند همکاری بین دانشگاهی را بیشتر کند. و امیدوارم در سال جدید با تلاش بیشتر و پژوهش های بیشتر و بهتر در رتبه بندی ارتقاء مناسبی داشته باشیم.

پیوند های مفید