30_e78e5e9c0e_fggfggfg.jpg

معاون غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی نیشابور، با ارسال پیامی، میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) و روز بزرگداشت مقام زن را به همه مادران و زنان شایسته این سرزمین تبریک گفت.

در متن پیام دکتر هادی حسین زاده آمده است:

باسمه تعالی

بیستم جمادی‌الثانی معطر به شمیم ولادت بانوی بزرگواری است که سیره و اخلاق ایشان الگوی بی‌ بدیلی در عرصه زندگی، سیاست و جامعه به ویژه برای دختران، بانوان و مادران جهان و ایران اسلامی است.

اینجانب سالروز میلاد فرخنده آن بانوی بزرگ و مهربان جهان اسلام را که با بهار انقلاب شکوهمند ایران اسلامی  همزمان گردیده در درجه نخست به کلیه مادران این سرزمین و سپس به تمام زنان قهرمان و شجاع ایران اسلامی تبریک و شادباش عرض نموده، آرزومندم با الگو گرفتن از این سرچشمه عفاف و حجاب و پاکدامنی در راه سعادت و سلامت اجتماع با گام های استوار طی طریق نمایند.

زحماتتان را ارج نهاده، توفیق و سربلندی هر چه بیشتر شما را از درگاه احدیت خواستارم.

دکتر هادی حسین زاده

معاون غذا ودارو