معاون غذا وداروی دانشکده علوم پزشکی نیشابور از تشکیل کارگروه غذایی در کارخانه میلاد خراسان خبرداد.

دکترهادی حسین زاده درگفتگو  با وب دا بیان کرد: پیرو دستور رییس محترم دانشکده به منظور حمایت و حفاظت از قشر آسیب پذیر جامعه در برابر ویروس منحوس کرونا  بعد از برگزاری جلسات متعدد تخصصی، جهت بررسی طرح اولیه تهیه ماده غذایی برای تقویت سیستم ایمنی بیماران کرونایی، کارگروه غذایی برگزار شد.

وی ادامه داد: به همت معاونت غذا ودارو روز یکشنبه بیست و سوم آذر ماه ابتدا از شرکت مشهد فافا به منظور برنامه ریزی ودریافت مواداولیه وتهیه فرمولاسیون  ماده غذابی بازدید صورت گرفت ودرادامه کارگروه غذایی در محل کارخانه میلاد خراسان تشکیل شد.

در این جلسه دکتر نصرالله زاده مدیر محترم کارخانه میلاد خراسان  و مهندس جواهری مدیر محترم کارخانه مشهد فافا ضمن بررسی مراحل کار، امادگی خود را برای اجرایی نمودن طرح خیرخواهانه  دانشکده علوم پزشکی نیشابور اعلام کردند.