معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی نیشابور از مردم خواست درصورت داشتن علائم کرونا به مراکز خدمات جامع سلامت مراجعه نمایند.

دکتر عصمت تقی آبادی افزود: در آبان ماه پس از پیک سوم کرونا در نیشابور تعداد مراکز منتخب نمونه گیری به پنج مرکز ارتقا پیدا کرد تا روند بیمار یابی و شناسایی افراد مبتلا به کووید-19 با سرعت بیشتری صورت پذیرد.

وی در ادامه تصریح کرد: از آذر ماه پس از شروع طرح سردار شهید حاج قاسم سلیمانی تیم های مراقبت در منزل با تماس و مراجعه به درب منازل از افراد مشکوک به کووید-19  که قبلا طی غربالگری شناسایی شده و هم چنین اطرافیان فرد مثبت با رعایت شیوه نامه های بهداشتی نمونه گیری جهت تست رپید در محل انجام و آموزش های لازم جهت قرنطینه و قرنطینه معکوس توسط تیم ها مراقبتی ارائه می‌گردد و در حال حاضر شاخص پیگیری و نمونه گیری از افراد در تماس با فرد مثبت در نیشابور ۵/۵ نفر می باشد.

معاون بهداشت دانشکده در پایان گفت: به کلیه شهروندان توصیه می‌شود مانند سال گذشته از هر گونه تجمع و دورهمی جدا خودداری نموده و با رعایت شیوه نامه های بهداشتی از شیوع بیشتر ویروس کرونا جلوگیری و در صورت داشتن هر گونه علائم به مراکز منتخب بهداشتی مراجعه نمایند.