به مناسبت یازدهمین بسیج ملی تغذیه از 15 الی 30 دیماه، با شعار" تغذیه سالم برای پیشگیری از کرونا"، با همکاری آموزش و پرورش شهرستان، بیش از 100 نفر از والدین دانش آموزان در کارگاه آموزشی " تغذیه سالم" شرکت کردند.

مدیر گروه آموزش و ارتقای سلامت در خصوص این برنامه گفت: این برنامه بیانگر یک اقدام مشارکتی بود که در راستای اجرای برنامه "هرخانه، یک پایگاه سلامت " و آموزش اولیای دانش آموزان به عنوان سفیران سلامت خانوار انجام گردید.

لیلا شورورزی، کارشناس مسئول گروه بهبود تغذیه به نقش اضافه وزن و چاقی اشاره و بیان کرد: اضافه وزن و چاقی یکی از مهمترین عوامل زمینه ساز بروز بیماری های قلبی عروقی، سرطان ها، فشارخون و دیابت می باشد و آموزش تغذیه به اولیای دانش آموزان به منظور آشنایی آن ها با عوارض چاقی می‌تواند گام مهمی در ارتقای سطح سلامت جامعه باشد به همین منظور کارگاه آموزش آنلاین برای دانش آموزان و اولیاء آنها توسط کارشناس تغذیه برگزارگردید.

دکتر امیر حسن ذبیحی در پایان افزود: امید است با برگزاری جلسات آموزشی بتوان گام موثری در ارتقای سواد سلامت جامعه و پیشگیری از ابتلا به کووید 19 برداشت .