با پیگیری های دانشکده علوم پزشکی نیشابور یک دستگاه real time pcr در اختیارآزمایشگاه ویروس شناسی نیشابور قرار گرفت.

مدیر گروه گسترش و ارتقا شبکه دانشکده علوم پزشکی نیشابور گفت: با توجه به افزایش چشمگیر تعداد بیماران مبتلا به کووید 19 در پاییز امسال و ارزش زمان در جواب دهی جهت قرنطینه خانگی افراد، دستگاه  real time pcr  با پیگیری های دانشکده علوم پزشکی نیشابور از وزارت بهداشت و درمان آموزش پزشکی جهت تسریع در انجام تست های تشخیصی کووید-19 در اختیار آزمایشگاه ویروس شناسی قرار داده شد.

مهندس فرامرز شیرازی ادامه داد:  تسریع در تشخیص بیماران مبتلا به ویروس امری بسیار حیاتی است و این دستگاه با نام تجاری QIA quant 96 5plex قابلیت آنالیز 96 تست را در یک دوره کاری دارد،این دستگاه نمونه مشابه ساخت داخل کشور را ندارد و تعداد خوانش تست های انجام شده با سرعت بیشتری انجام می شود.

مدیر گروه گسترش و ارتقا شبکه در پایان گفت: با توجه به فراهم شدن زیر ساخت های لازم جهت تشخیص این بیماری در شهرستان همچنان از همشهریان تقاضا می شود جهت کنترل شیوع این بیماری از دورهمی‌ها، شب نشینی‌ها و ارتباطات خانوادگی تا زمان کنترل این اپیدمی خودداری نمایند و از افراد دارای علامت یا دارای فرد مثبت قطعی در خانواده تقاضا می شود جهت انجام تست به مراکز خدمات جامع سلامت مراجعه نمایند.

راه اندازی دستگاه مذکور جمعه دوازدهم دی ماه در ازمایشگاه ویروس شناسی صورت پذیرفت.