۱.png

طی مراسمی نفرات برتر المپیاد ورزشی مجازی و مسابقات آمادگی جسمانی و تیراندازی کارکنان و اساتید دانشکده در سال ۹۹ تقدیر شدند.

به گزارش مفدا نیشابور، مراسم تقدیر مقام آوران المپیاد ورزشی مجازی و مسابقات آمادگی جسمانی و تیراندازی کارکنان و اساتید با حضور "دکتر محسن عظیمی نژاد" رییس دانشکده علوم پزشکی نیشابور و "منصور نعیم آبادی" معاون فرهنگی و دانشجویی، مسئولین ارشد دانشکده علوم پزشکی نیشابور و مقام آوران ورزشی سال ۹۹ در روز ۲۵ اسفند ماه برگزار شد.

در این مراسم رئیس اداره تربیت بدنی ضمن ارائه گزارش عملکرد ورزش دانشکده در سال ۹۹، در ارتباط با شرایط برگزاری فعالیت ورزشی در دوران شیوع بیماری کرونا توضیحاتی ارائه نمود.

مجید فرح نیا تشریح کرد: با توجه به شیوع بیماری کرونا و ممنوعیت استفاده از اماکن ورزشی معاونت فرهنگی دانشجویی با همکاری معاونت توسعه مدیریت منابع و برنامه ریزی اولین المپیاد ورزشی (به صورت مجازی) ویژه دانشجویان، کارکنان و اساتید دانشکده علوم پزشکی نیشابور با شعار "با ماندن در خانه سالم بمانیم"برگزار شد.

وی ادامه داد: در این المپیاد ورزشی که با هدف جلوگیری از فقر حرکتی، افزایش نشاط خانواده ها، تشویق به ماندن در خانه و جلوگیری از شیوع زنجیره کرونا برگزار شده بود، ۳۲۰ شرکت کننده شامل ۱۹۰ شرکت کننده آقا و ۱۳۰ شرکت کننده خانم در ۵ رشته دراز و نشست، شنا روی زمین، روپایی زنی، لانچ، طناب زنی و چالش ورزش در خانه ویژه خانواده پرسنل در دو بخش دانشجویان، کارکنان و اساتید خانم و آقا شرکت کردند.

لازم به ذکر است در این مراسم از دو مدیر برتر دانشکده که بیشترین همکاری را با اداره تربیت بدنی در برگزاری مسابقات ورزشی و مشارکت پرسنل در فعالیت های ورزشی داشته اند تقدیر به عمل آمد و در پایان مراسم با اهدای تقدیر نامه و کارت هدیه از مقام آوران تجلیل شد.

جهت مشاهده گزارش تصویری مراسم کلیک کنید.