دانشجویان سهیل خیرآبادی، سیدحسن حسینی، امیرمحمد محمدی و دانیال شورگشتی در جشنواره ملی نماهنگ و کلیپ دو دقیقه‌ای «زندگی دست یاریگر توست» درخشیدند.

به گزارش وب دا، جشنواره ملی نماهنگ و کلیپ دو دقیقه‌ای «زندگی دست یاریگر توست» در راستای «پویش دانشجویی مقابله کرونا» طراحی و اجرا شد. این جشنواره توسط دانشکده علوم پزشکی لارستان، دانشگاه علوم پزشکی کاشان و با همکاری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و وزارت علوم تحقیقات و فناوری برگزار شد.

این جشنواره در بخش‌های انفرادی و گروهی برگزار شد که از مجموع ۱۷۴ اثر ارسالی به دبیرخانه این جشنواره، پنج اثر در حوزه انفرادی و ده اثر برتر که توسط تشکل‌های سیاسی، کانون‌های فرهنگی، انجمن‌های علمی، انجمن‌های ورزشی، همتایاران سلامت و شورای صنفی دانشگاه‌ها تولید شدند مورد انتخاب قرار گرفتند که از میان ۵ اثر برگزیده بخش انفرادی چهار اثر برگزیده دانشجویان دانشکده علوم پزشکی نیشابور خودنمایی می کند که مایه مباهات و افتخار است.

بدین وسیله افتخارآفرینی دانشجویان سهیل خیرآبادی، دانیال شورگشتی، سیدحسن حسینی و امیرمحمد محمدی  را تبریک عرض نموده و از خداوند متعال استمرار موفقیت این دانشجویان عزیز و سایر دانشجویان موفق و فعال فرهنگی را خواستاریم.

روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی نیشابور