آرشیو اخبار معاونت درمان دانشکده علوم پزشکی نیشابور
بازدید مسئولین اداره اورژانس بیمارستانی وزارت بهداشت و برگزاری کارگاه تریاژ

مدیر حوادث و فوریتهای پزشکی به نقل از کارشناسان اداره اورژانس بیمارستانی این مرکز ازبازدید مسئولین اداره اورژانس بیمارستانی وزارت بهداشت و برگزاری کارگاه تریاژ در نیشابور خبر داد.
دکتر محمد شوروزی در گفتگو با خبرنگار وب دا گفت : خانم خیراتی کارشناس مسئول اداره اورژانس بیمارستانی طی حضور دو روزه خود در نیشابور از اورژانس های بیمارستان های 22بهمن و حکیم بازدید نمود و راه کار های لازم در خصوص ارتقاء سطح ارائه خدمات در اورژانس های بیمارستانی را بررسی کرد.
وی ادامه داد: دبیر کمیته تریاژ کشوری(آقای دکتر داوریانی ) کارگاه تریاژ در بیمارستان به روش ESI در سالن آموزش شهید شاکری اورژانس 115 برگزار نمودند که در این کارگاه یک روزه مسئولین اورژانس ،پزشکان عمومی و متخصصین طب اورژانس ، پرستاران تریاژ و مسئولین آموزش بیمارستان های حکیم و22بهمن و خیریه قمر بنی هاشم نیشابور و بیمارستانهای سبزوار حضور داشتند.
دکتر شوروزی در پایان ارزیابی خوبی از این کارگاه و بازدید های صورت گرفته داشته و ابراز امیدواری نمود با همکاری کارشناسان اداره اورژانس بیمارستانی این مرکز می توان به استاندارد های اورژانس های بیمارستانی دست یافت.









معاون درمان 
