امروز سه شنبه 19 اسفند ماه 1399 ساعت 10:06 ق ظ

افتتاح واحد دندانپزشکی مرکزخدمات جامع سلامت بار

به گزارش وبدا نیشابور واحد دندانپزشکی مرکز خدمات جامع سلامت بار افتتاح و راه اندازی گردید.

سرپرست گروه سلامت دهان و دندان معاونت بهداشت ضمن اعلام این خبر به خبرنگار وبدا گفت: شهر بار با جمعیتی بالغ بر شش هزار نفر و فاصله دور از مرکز ، نیاز مبرم به ارائه خدمات سلامت دهان و دندان داشت. لذااین واحد خدماتی با توجه به نیاز مردم منطقه و در راستای ارائه خدمات سلامت دهان و دندان درمهر ماه 1399 راه اندازی گردید.

دکتر مصطفی غبدیان با اشاره به حضورمعاون فنی معاونت بهداشت، اعضای شورای اسلامی، نماینده خیرین، پرسنل مرکز خدمات جامع سلامت مذکور، و جمعی از اهالی منطقه در این مراسم، از حمایت های رئیس دانشکده و معاون بهداشت در جهت راه اندازی این واحد دندانپزشکی تشکر و خاطرنشان کرد: واحد دندانپزشکی مرکز خدمات جامع سلامت بار با هزینه ای بالغ بر یک میلیارد و پانصد میلیون ریال اعتبارات دولتی راه اندازی شده است.

دکتر غبدیان با تشکر از کمک خیرین سلامت منطقه تصریح کرد: مبلغ سیصد میلیون ریال اقلام مصرفی نیز توسط خیرین سلامت اهدا گردید. وی این عمل خیر خیرین بزرگوار سلامت را در آغاز راه اندازی واحد دندانپزشکی به فال نیک گرفت و برای همه این عزیزان توفیق روز افزون و سلامتی آرزو کرد.

دکتر دستجردی، معاون فنی معاونت بهداشت نیز در این مراسم ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس و تشکر از رئیس دانشکده، معاون بهداشت و مدیرگروه سلامت دهان و دندان، وکلیه دست اندرکاران تهیه و تامین تجهیزات و وسایل مصرفی اعم از دولتی و خیرین سلامت تشکر و ابراز امیدواری کرد این عمل در جهت ارتقای سلامت مردم منطقه نقش مهمی داشته باشد.

در این مراسم به پاس زحمات خیرین سلامت تعدادی لوح تقدیر به نماینده خیرین اهدا گردید.

دکتر مصطفی غبدیان ابراز امیدواری کرد با راه اندازی واحد دندانپزشکی در این منطقه ضمن دسترسی آسان مردم به خدمات دندانپزشکی و ارتقاء شاخص های سلامت دهان و دندان مردم این منطقه، شاهد رضایت بیش از پیش گروه هدف، دانش آموزان  و سایر مردم منطقه باشیم.