امروز سه شنبه 19 اسفند ماه 1399 ساعت 10:32 ق ظ

به مناسبت فرارسیدن 26سپتامبر روزجهانی بهداشت محیط صورت گرفت

پیام تبریک سرپرست معاونت بهداشت به مناسبت روز بهداشت محیط

سرپرست معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی نیشابور  در پیامی روز جهانی بهداشت محیط را تبریک گفت.

متن پیام دکتر محمدرضا داوریان به شرح ذیل می باشد:

بی تردید اهمیت و نقش موثر بهداشت محیط درحفظ و ارتقای سلامت جامعه بر کسی پوشیده نیست و همواره تلاش بی وقفه این مدافعان سلامت در خط مقدم مقابله با بیماری ها به ویژه بیماری های واگیر مانند آنفلوانزا وکروناو.....از مهمترین عوامل حفظ و ارتقای سلامت جامعه بوده وهست.

چهارم مهرماه مطابق با 26 سپتامبر روز جهانی بهداشت محیط همواره یادآور تلاش های بی وقفه و  شبانه روزی این عزیزان است که برای  نیل به اهداف سلامت در جامعه از هیچ کوششی فروگذار نکرده اند.

اینجانب این فرصت را مغتنم شمرده، ضمن تبریک این روز به همه همکاران به ویژه کارشناسان بهداشت محیط، صمیمانه از اقدامات ارزشمند و خالصانه این بزرگواران به ویژه در مقابله با ویروس کرونا تقدیر می‌ نمایم.

امید است در سال جاری با همیاری و همبستگی تلاشگران جامعه بزرگ بهداشتی در راستای تحقق بخشیدن به شعار جهانی " بهداشت محیط، راهبرد کلیدی نظام سلامت در مبارزه با همه گیر شدن بیماریها " گام های موثری در مقابله با ویروس کرونا برداشته و در جهت حفظ و ارتقاء سلامت جامعه بیش از پیش موفق و موید باشید.

دکتر محمدرضا داوریان

سرپرست معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی