امروز شنبه 28 مهر ماه 1397 ساعت 08:23 ق ظ

فعال شدن واحد دندانپزشکی مرکز بهداشتی درمانی شماره یک شهری

کارشناس مسئول واحد سلامت دهان و دندان معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی نیشابور از فعال شدن واحد دندانپزشکی مرکز بهداشتی درمانی شماره یک شهری خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، دکتر حمزه هراتی در گفتگو با خبرنگار وبدا گفت :  در راستای تحول سلامت در حوزه بهداشت و برنامه سلامت دهان و دندان و به منظور ارتقاء بهداشت دهان و دندان جمعیت گروه هدف ، واحد دندانپزشکی مرکز یک شهری با حضور سه روز در هفته دندانپزشک فعال گردید.

وی بیان داشت : در ادامه تحول سلامت در حوزه بهداشت و برنامه سلامت دهان و دندان و ارتقاء سلامت دهان و دندان دانش آموزان مقطع ابتدایی طرح وارنیش فلوراید در بین دانش اموزان پایه اول ابتدایی در حال انجام است.

دکتر هراتی افزود : در همین راستا از ابتدای شروع طرح وارنیش فلوراید اطلاعات تعداد34370 نفر از دانش آموزان پایه اول ابتدایی در سایت اداره دهان و دندان معاونت بهداشتی وزارتخانه ثبت شده است.

www.3dots.ir