امروز سه شنبه 30 مرداد ماه 1397 ساعت 10:16 ق ظ

سالن ورزشی شهدای اورژانس 115 همزمان با میلاد اما م حسن مجتبی(ع) افتتاح شد

روابط عمومی معاونت درمان از افتتاح سالن ورزشی شهدای اورژانس 115 در مرکز ارتباطات اورژانس115  نیشابور خبر داد.

حسین محمدی در گفت وگو با خبرنگار وب دا گفت:به مناسبت میلاد امام حسن مجتبی (ع)کریمه اهل بیت شب گذشته در مراسم افطاری ومولودی خوانی پرسنل اورژانس با حضور ریاست دانشکده و معاون محترم درمان و بهداشت و مدیران ستادی دانشکده سالن ورزشی شهدای اورژانس افتتاح گردید.
وی همچنین افزود: استفاده ازاین سالن ازساعت 18لغایت21برای کلیه همکاران دانشکده آزاد می باشد
محمدی در ادامه گفت:در این مراسم معاون درمان دانشکده آقای دکتر راستگو از خدمت رسانی اورژانس 115 ابراز رضایت نمود و گفت وحدت وهمدلی پرسنل اورژانس 115 بسیار خوب می باشد
در پایان جلسه با توجه به  44مورد احیای موفق در سال گذشته توسط پرسنل اورژانس115 ،چهار نفر از پرسنل اورژانس هدایایی به رسم یاد بود از دست ریاست دانشکده دریافت نمودند.
www.3dots.ir