برگزاری اولین کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان نیشابور در سال97

امروز شنبه 5 خرداد ماه 1397 ساعت 04:54 ق ظ

برگزاری اولین کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان نیشابور در سال97

برگزاری  اولین کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان نیشابور در سال97

به گزارش وبدا اولین کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان نیشابور در سال 97 برگزار شد .بنا بر این گزارش دکتر عصمت تقی آبادی هدف از برگزاری این کارگروه را بررسی معضلات حوزه سلامت شهرستان و هم اندیشی با مسئولان و شرکاء سلامت ، اعلام و با توجه به  هفته سلامت ( یکم تا هفتم اردیبهشت ماه)  بر اجرای هرچه باشکوهتر مراسم این هفته ، با مشارکت کلیه ادارات دولتی و سازمانهای مردم نهاد تاکید کرد .  ارائه عملکرد دستگاههای ناظر بر سلامت مواد غذایی در ایام نوروز ، و هم اندیشی در خصوص مشکلات مطرح شده ، از سایر محورهای کارگروه بود . همچنین آقای دکتر عظیمی نژاد ریاست دانشکده علوم پزشکی و  دبیر کارگروه ، ضمن اعلام اهمیت برگزاری همایش ملی هنر و سلامت در روز پنج شنبه و جمعه مورخ ششم و هفتم اردیبهشت ماه 1397 ، به حضور اساتید، هنرمندان و صاحب نظران برجسته کشوری  منطقه نهم آمایش آموزش عالی کشور ، اشاره نمود و نتایج این همایش را برای حوزه سلامت ، بسیار مفید و کاربردی دانست  . گفتنی است در این جلسه تصمیماتی در خصوص صدور مجوز واحد های بسته بندی مواد غذایی و کشتار غیر مجاز دام اتخاذ گردید.

• دانشجویان
  • اساتید
  • مراجعین عمومی
  • مناقصات