به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، درمتن پیام تبریک دکتر هادی حسین زاده آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم

تاریخ پر افتخار ایران مفتخر به داشتن دانشمندان و مهندسان فرهیخته است که پایه گذار تمدن این مرز و بوم بوده اند. امروز هم با تقویت اخلاق حرفه ای و روحیه خود باوری در جامعه مهندسی می توان شاهد تحولات عظیم در این عرصه بود.

پنجم اسفندماه، زاد روز دانشمند بزرگ ایرانی خواجه نصیرالدین طوسی، روز مهندس نامگذاری شده است. بدون شک نامگذاری روز بزرگداشت خواجه نصیر الدین طوسی به عنوان شخصیتی نمونه و الگو در مهندسی در راستای توجه به نقش والا و ارزشمند تلاش گران این مرز و بوم می باشد.

اینجانب این روز را به کلیه مهندسین پرتلاش دانشکده علوم پزشکی نیشابور به خصوص همکارانم در حوزه غذا و دارو و همچنین مهندسین عرصه تولید وصنعت، (مسئولان فنی واحدهای تولیدی ) تبریک و تهنیت عرض نموده، امیدوارم با رعایت مقررات مهندسی و اخلاق اسلامی در پناه خداوند متعال موید و سربلند باشید.

دکترهادی حسین زاده

معاون غذا ودارو