سرپرست معاونت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی نیشابوراز کشف و جمع آوری مکمل های قاچاق ورزشی در باشگاه های بدنسازی خبر داد.

دکتر هادی حسین زاده در گفتگو با وب دا بیان کرد: در بازرسی مشترک که توسط کارشناسان اداره فرآورده های طبیعی،سنتی و مکمل معاونت غذا و دارو، بهداشت محیط و اداره تربیت بدنی از سطح باشگاه های ورزشی شهرستان نیشابور انجام شد، مواد نیروزا، مکمل‌ها و داروهای غیرمجاز شامل پودر، قرص ،کپسول و آمپولهای هورمونی جمع آوری شد.

دکتر حسین زاده ادامه داد: در این بازدید 17 قلم انواع پودرکراتین، قرص و آمپول های هورمونی که به صورت غیر مجاز در سطح باشگاه ها استفاده می شد، توقیف و در مرحله انجام اقدامات قانونی قرار گرفت.

در این خصوص کارشناس مسئول اداره فرآورده های طبیعی سنتی و مکمل عنوان داشت: تجویز نابجای مکمل ها توسط افراد غیر متخصص، وجود انواع مکمل های قاچاق و تقلبی و عرضه آنها در مکان هاي غير مجاز، تبليغات غير واقعي توسط افراد سود جو و ناآگاهي قشر نوجوان، جوان و ورزشکاران جامعه از عوارض جبران ناپذير مصرف مکمل ها مي تواند جامعه را روز به روز به مصرف اين مواد سوق دهد و عواقب جبران ناپذير را به دنبال داشته باشد.

مهندس مریم کلاهدوز ادامه داد: بعضا دیده شده افرادی در باشگاه های ورزشی به ارائه رژیم های غذایی مبادرت می نمایند که این کار خلاف قانون بوده و تنظیم برنامه غذایی و ارائه رژیم های مختلف  فقط بر عهده کارشناسان تغذیه دارای شماره نظام پزشکی می باشد.

در پایان سرپرست معاونت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی خاطر نشان کرد:  طبق ضوابط سازمان غذا و دارو تنها مكان مجاز جهت عرضه مكمل هاي غذايي و ورزشي داروخانه ها هستند و از خریداری هرگونه مکمل در مکانی به جز داروخانه اکیدا خودداری فرمایید.