سرپرست معاونت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی نیشابور از جمع آوری بیش از 308 قلم کالای قاچاق و تقلبی از سطح عرضه محصولات آرایشی و بهداشتی خبر داد.

دکتر هادی حسین زاده در گفتگو با وب دا بیان کرد: طی بازرسی های به عمل آمده از ابتدای تابستان تا کنون توسط کارشناسان نظارت بر مواد آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو، بیش از 308 قلم انواع کالاهای آرایشی و بهداشتی کشف و توقیف و 22 واحد صنفی به مراجع قضایی معرفی شده اند.

دکترحسین زاده ادامه داد: بازدید از مراکز عرضه کالاهای آرایشی وبهداشتی با توجه به حساسیت موضوع و ارتباط این کالاها با سلامت جامعه از برنامه های مهم معاونت غذا و دارو است که طبق برنامه تدوین شده در حال اجرا و پیگیری است و جهت اجرای هرچه بهتر آن لازم است همشهریان عزیز نیز هنگام خرید لوازم آرایشی و بهداشتی علاوه بر اینکه که از مراکز معتبر خریداری شود  به برحسب اصالت و سلامت درج شده بر روی بسته بندی محصول نیز دقت کنند.

سرپرست معاونت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی نیشابور خواستار همکاری همشهریان عزیز با کارشناسان این معاونت شد که در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی وارائه محصولات ضدعفونی کننده بدون تاییدیه وزارت بهداشت مراتب را با تلفن 43352311 به کارشناس اداره نظارت بر مواد آرایشی و بهداشتی، خانم مهندس بیارجمندی گزارش نمایند.

نمونه برچسب اصالت کالا

سب اصالت و سلامت کالا