معاون درمان دانشکده علوم پزشکی نیشابور با اعلام این خبر گفت: براساس ابلاغ اختصاص اعتبار از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ویژه بیماران خاص و صعب العلاج در آذرماه، وام قرض الحسنه به این بیماران اعطا می شود.

دکتر قاسم مشارموحد با اشاره به نشست هایی که معاونت درمان دانشکده با بانک رفاه به عنوان بانک عامل داشته است، افزود: حدود 900 بیمار خاص و صعب العلاج شامل بیماران تالاسمی، هموفیلی، ام اس، سرطان، دیالیز، پیوند اعضا و بیماران متابولیک تحت پوشش دانشکده می باشند و براساس اولویت استحقاق بسته به نوع بیماری و شرایط بیمار وام دریافت خواهند کرد.

وی خاطرنشان کرد: دانشکده علوم پزشکی نیشابور برای دریافت این اعتبار، نسبت به شهرهای همجوار پیشی گرفته است و طی هفته گذشته تعداد 55 بیمار جهت دریافت وام تا سقف 200 میلیون ریال به بانک معرفی شده اند.

معاون درمان دانشکده یادآور شد: تمامی عزیزانی که متقاضی دریافت این وام می باشند جهت تکمیل فرم مربوطه به ساختمان شماره 2 ستاد مرکزی دانشکده واقع در خیابان رازی، معاونت درمان خانم سعادت نیا کارشناس بیماران خاص مراجعه کنند.

دکتر مشارموحد ضمن قدردانی از خیّرین گرانقدربیان کرد: تأسیس و راه اندازی مرکزی جهت ارائه خدمات متمرکز به بیماران خاص و صعب العلاج از نیازهای مبرم این معاونت می باشد که دست یاری و سخاوت خیّرین گرانقدری که همواره یاری رسان حوزه سلامت بوده اند می تواند گره گشای مشکلات این عزیران شود.