معاون درمان دانشکده علوم پزشکی نیشابور از آغاز مرحله ثبت نام از متقاضیان انتخابات هیئت مدیره سازمان نظام پزشکی از تاریخ سی ام اردیبهشت ماه خبرداد.

دکتر قاسم مشارموحد گفت: با توجه به برگزاری هشتمین دوره انتخابات سازمان نظام پزشکی در روز جمعه مورخ  1400/04/25 و برنامه ابلاغی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی متقاضیان واجدشرایط می توانند با در دست داشتن مدارک موردنیاز در بازه زمانی سی ام اردیبهشت ماه الی پنجم خردادماه 1400 به آدرس خیابان شهیدجعفری، خیابان رازی، ساختمان شماره دو ستاد مرکزی دانشکده علوم پزشکی، طبقه یک، معاونت درمان، اتاق شماره 204 در ساعات اداری مراجعه نمایند.

وی خاطرنشان کرد: مدارک ثبت نام کنندگان روزانه در اختیار هیئت نظارت جهت طی مراحل قانونی قرار خواهد گرفت. همچنین شماره تماس 43307218 آماده پاسخ گویی سوالات احتمالی متقاضیان محترم می باشد.

مدارک لازم جهت ثبت نام:

-  فتوکپی شناسنامه (تمام صفحات دو نسخه)

- تصویرکارت ملی

- 6 قطعه عکس 4×3

- تصویر کارت عضویت معتبر در سازمان نظام پزشکی که برابر اصل شده باشد.

- تکمیل پرسشنامه داوطلبی عضویت هیئت مدیره سازمان نظام پزشکی

- تأییدیه 3 سال سابقه عضویت در سازمان نظام پزشکی

شرایط انتخاب شوندگان:

- تابعیت دولت جمهوری اسلامی ایران

- نداشتن فساد اخلاقی و مالی

- داشتن حسن شهرت اجتماعی و شغلی در عمل به اجرای اصول پزشکی و رعایت اخلاق و شئون پزشکی

- داشتن حسن شهرت در تعهد عملی به احکام دین مبین اسلام و و فاداری به قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران

تبصره : اقلیت های دینی مصرح در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران تابع احکام دین اعتقادی خود می باشند.

- دارا بودن حداقل سه سال سابقه عضویت در سازمان نظام پزشکی

- عدم عضویت در هیئت های نظارت و اجرائی