به گزارش وب دا، جلسه با حضور اعضای کارگروه آزمون استخدام بهورزی جهت تعیین زمان و شرایط برگزاری آزمون در سالن اجتماعات معاونت توسعه برگزار شد. در این جلسه معاونت توسعه مدیریت منابع و برنامه ریزی به عنوان رئیس این کارگروه از عوامل دست اندر کار ثبت نام کننده از متقاضیان و سایر عوامل اجرایی تقدیر و تشکر نمود.

معاون توسعه دانشکده گفت: طی پیگیری و رایزنی های انجام شده توانسته ایم مجوزی از سازمان اداری و استخدامی کشور بگیریم، که با این مجوز تعداد 28 نفر ( 19 نفر زن و 9 نفر مرد ) از افراد واجد شرایط را به صورت استخدام پیمانی، از طریق برگزاری آزمون کتبی و شفاهی ( مصاحبه ) بکارگیری خواهند شد تا به عنوان بهورز در 28 خانه بهداشت به روستاها و جمعیت تحت پوشش خدمات بهداشتی ارائه نمایند. انتظار داریم با اضافه شدن این نیروها به شبکه بهداشت شهرستان، خدمات مطلوب وشرایط بهداشتی مناسب تری برای روستاییان عزیز فراهم شود.

وی در ادامه شرایط و ملزومات لازم جهت برگزاری یک آزمون استاندارد،رسمی و صحیح را بیان و تاکید کرد باید شرایطی فراهم شود که هیچ حقی از کسی ضایع نشود و همه داوطلبان در شرایط سالم و یکسان رقابت کنند.

در ادامه کارشناس مسئول آموزشگاه بهورزی معاونت بهداشتی در خصوص تعداد  شرکت کنندگان و شرایط ثبت نام شوندگان نیز مطالبی را بیان نمود .

در پایان با تایید اعضای کارگروه مصوب شد تاریخ برگزاری آزمون مورخ 24/07/99 باشد که اطلاعات تکمیلی طی اطلاعیه رسمی و از طریق سایت دانشکده به اطلاع عموم خواهد رسید.