معاون توسعه مدیریت منابع و برنامه ریزی دانشکده از برگزاری جلسه بررسی عملکرد حوزه های تخصصی در زمینه برنامه عملیاتی HOP خبر داد.

به گزارش وب دا، جواد مسیح آبادی با تبریک به مناسبت فرا رسیدن سالروز آزادسازی خرمشهر در این جلسه بیان کرد: پیشرفت قابل ملاحظه ای در زمینه ی تحقق اهداف عملیاتی حاصل حمایت همه جانبه رییس دانشکده، مدیران ارشد و تلاش های مسؤلان پایش و کارشناسان دست اندر کار حوزه های تخصصی می باشد که نسبت به سال گذشته  9 درصد پیشرفت و امتیاز کسب شده توسط دانشکده 97 بوده است.

رییس دانشکده علوم پزشکی نیشابور عنوان کرد: ضمن تقدیر از مدیران و کارشناسان حوزه های تخصصی، عامل مهم و اصلی  پیشرفت حاصله را وفاق و همبستگی بین مسؤلان و کارشناسان در سطح دانشکده می باشد.این جلسه روز دوشنبه سوم خرداد ماه سال جاری با حضور رییس و معاونان دانشکده و کارشناسان برنامه پایش عملیاتی در سالن مدافعان سلامت مرکز آمورشی، پژوهشی و درمانی 22 بهمن برگزارشد.